"In Shape"
info@inshape4ever.nl

 

 

 UPDATE: In verband met de situatie rondom het Corona virus is mijn werkwijze tijdelijk gewijzigd. Vanaf nu is het mogelijk om online het PuurGezond “In Shape” in 8 stappen programma te volgen.

 

 

 

 

Wist je dat veel zorgverzekeraars (een gedeelte van) de kosten vergoeden vanuit het aanvullende pakket….? Informeer naar de mogelijkheden!

 

Online PUURGEZOND "In Shape"  in  8 STAPPEN PROGRAMMA

Waarom PuurGezond?

Met PuurGezond eet je zonder pakjes en zakjes en zonder light producten, maar met lekker, puur en écht eten. Het plan van PuurGezond Slank in 8 stappen heeft de afgelopen jaren zijn effect al bewezen. Het helpt je soepel om te schakelen naar een gezond eetpatroon waarbij je stap voor stap je eetgewoonten verandert, meer beweegt en ontspant. Binnen 8 stappen eet je gezonder, lekkerder en puurder. Terwijl het je nauwelijks meer tijd kost. Je krijgt opdrachten waardoor je je eetpatroon langzaam verandert en je krijgt tips die je helpen de veranderingen om te zetten naar een gewoonte. Het bijbehorende boek bevat weekmenu’s en recepten.

 Het PuurGezond "In Shape" in 8 stappen online programma

Het online PuurGezond "In Shape" in 8 stappen is een  online programma waarin je stap voor stap ( in 8 stappen) op weg gaat naar een Gezonde Leefstijl. Dit is op het gebied van Puur eten (zonder pakjes en zakjes), bewegen en ontspannen

Het programma bestaat uit: Het PuurGezond in 8 stappen boek, online invullen van een uitgebreide vragenlijst, online invullen voedingsdagboek, online intakegesprek, 8 x online consult en onbeperkt WhatsApp/mail/ contact voor vragen en motivatie.

 

Werkwijze online begeleiding:

Een programma waarbij we iedere week contact hebben tijdens een online consult. We bespreken een stappenkaart met de stap die jij die week gaat maken om dichter bij je doel te komen. Je gaat stap voor stap naar een gezond gewicht en leert de Gezonde Leefwijze je eigen te maken. Je krijgt het PuurGezond boek waarin de stappen, tips en recepten staan. Je krijgt elke week een stukje begeleiding, opdrachten, recepten en tips. Je mag me zo vaak als je wilt vragen stellen via mail of Whatsapp.

PuurGezond is geen dieet, het is een Gezonde Leefstijl die je na het volgen van het programma makkelijk zelf kunt vast houden. Het boek en de stappenkaarten zijn makkelijk in gebruik. PuurGezond is het leren genieten van "echte" voeding!

In overleg bepalen we de duur van het programma. 8 stappen kan in 8 weken, maar kan ook over een wat langere periode.

De kosten van het programma met online begeleiding zijn tijdelijk €150,- i.p.v. € 175,-. Je krijgt dan: online invullen uitgebreide vragenlijst, online invullen voedingsdagboek ,online intakegesprek, 8 online consulten , 8 stappenkaarten, het PuurGezond in 8 stappen boek en alle verdere nodige online begeleiding, recepten en tips.

 

 


 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

PUURGEZOND "In Shape"  in  8 STAPPEN PROGRAMMA

Waarom PuurGezond?

Met PuurGezond eet je zonder pakjes en zakjes en zonder light producten, maar met lekker, puur en écht eten. Het plan van PuurGezond Slank in 8 stappen heeft de afgelopen jaren zijn effect al bewezen. Het helpt je soepel om te schakelen naar een gezond eetpatroon waarbij je stap voor stap je eetgewoonten verandert, meer beweegt en ontspant. Binnen 8 stappen eet je gezonder, lekkerder en puurder. Terwijl het je nauwelijks meer tijd kost. Je krijgt opdrachten voor thuis waardoor je je eetpatroon langzaam verandert en je krijgt tips die je helpen de veranderingen om te zetten naar een gewoonte. Het bijbehorende boek bevat weekmenu’s en recepten.

 Het PuurGezond "In Shape" in 8 stappen Programma

·        Het PuurGezond "In Shape" in 8 stappen is een 8 Stappen programma waarin je stap voor stap een Gezonde Leefstijl aanleert. Dit is op het gebied van Puur eten (zonder pakjes en zakjes), bewegen en ontspannen 

·         Het programma bestaat uit: Intakegesprek ( 1uur), 8 consulten (á 30 min.) en                WhatsApp/mail contact voor vragen en motivatie.

·         Een programma waarbij je elk consult komt wegen en een stappenkaart ontvangt met de stap die jij die week gaat maken om dichter bij je doel te komen. Je gaat stap voor stap naar een gezond gewicht en leert de Gezonde Leefwijze je eigen te maken. Je krijgt het PuurGezond boek waarin de stappen, tips en recepten staan. Je krijgt elke week een stukje begeleiding, opdrachten, recepten en tips mee. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

·         PuurGezond is geen dieet, het is een Gezonde Leefstijl die je na het volgen van het programma makkelijk zelf kunt vast houden. Het boek en de stappenkaarten zijn makkelijk in gebruik. PuurGezond is het leren genieten van "echte" voeding!

·         In overleg bepalen we de duur van het programma. 8 stappen kan in 8 weken, maar kan ook over een wat langere periode.

·           De kosten van het programma zijn € 295,-. Je krijgt dan: intakegesprek (1 uur), 8 consulten ( 30 min), 8 stappenkaarten, het Puur Gezond in 8 stappen boek, recepten, info-map en de nodige begeleiding en tips.

Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten vanuit het aanvullende pakket.

Wist je dat als je start met het PuurGezond programma je een leuke korting krijgt op de powerwalking lessen? Bij het kennismakingsconsult vertel ik je er graag meer over.

 

 

 Door veel zorgverzekeraars wordt een gedeelte van de consulten vergoed. Kijk in uw   polis wat uw vergoeding is. Voor een overzicht van de zorgverzekeraars die vergoeden   zie zorgverzekeraar.

 

 

 PuurGezond stappen boek

                                                                                                              8 stappenkaarten

 

"In Shape" Praktijk voor Voeding en Gewicht  regio IJsselmuiden en Kampen staat ingeschreven bij de KvK onder nummer:05086471 en bij de beroepsvereniging gewichtsconsulenten (BGN) onder nummer: 2136.